Koelhouden.nl

Veripart VPTMVR852

Bekijk de goedkoopste Veripart VPTMVR852

De Veripart VPTMVR852 is te koop bij

Review
Veripart VPTMVR852

De Veripart VPTMVR852 tafelmodel vriezer is een praktische keuze voor mensen die beperkte ruimte hebben en boodschappen bewaren voor 1 of 2 personen. Met een inhoud van 95 liter past hij prima in een kleine keuken of studentenkamer. Een nadeel is het ontbreken van anti-ijsvorming, wat betekent dat je de vriezer meerdere keren per jaar moet ontdooien.

Op het gebied van energieverbruik scoort de vriezer minder goed; hij valt onder energieklasse E en verbruikt jaarlijks 164 kWh. Dit komt neer op zo’n €65,6 aan jaarlijkse energiekosten. Als energie-efficiëntie voor je belangrijk is, zijn er betere opties op de markt.

De bouwkwaliteit van het apparaat is basisklasse, wat vragen oproept over de levensduur. Als je op zoek bent naar een duurzamer model, zijn er alternatieven met een hogere bouwkwaliteit. Bovendien is het apparaat niet geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, wat beperkend kan zijn voor mensen met kleinere woningen of appartementen.

Veripart VPTMVR852 review

Als je op zoek bent naar een compacte vriezer die genoeg ruimte biedt voor de boodschappen van 1 of 2 personen, dan is de Veripart VPTMVR852 tafelmodel vriezer iets om te overwegen. Met een inhoud van 95 liter past hij gemakkelijk in een kleine keuken of studentenkamer. Echter, hij beschikt niet over anti-ijsvorming en valt onder energieklasse E, wat aangeeft dat het model niet de meest energiezuinige optie is. Ook de bouwkwaliteit behoort tot de basisklasse, wat vragen oproept over de levensduur.

Type vriezer: Tafelmodel met een inhoud van 95 liter

De Veripart VPTMVR852 is een tafelmodel vriezer, ideaal voor kleinere ruimtes zoals een keuken of studentenkamer. Met een inhoud van 95 liter is het toestel geschikt voor het bewaren van de boodschappen van 1 of 2 personen. Dit maakt de vriezer een goede keuze voor alleenstaanden, studenten of stellen zonder kinderen. Echter, het ontbreken van anti-ijsvorming betekent dat je het apparaat 6 keer per jaar moet ontdooien. Dat kan wel wat gedoe opleveren.

Stroomverbruik: Energieklasse E met een jaarlijks verbruik van 164 kWh

Met een energieklasse van E is de Veripart VPTMVR852 niet de meest energiezuinige keuze. Het apparaat verbruikt per jaar 164 kWh, wat neerkomt op ongeveer 65,6 euro aan energiekosten. Als je op zoek bent naar een energiezuinige vriezer, dan zijn er betere opties beschikbaar. Maar als energie-efficiëntie niet je hoogste prioriteit is, biedt het model genoeg andere voordelen.

Bouwkwaliteit: Basisklasse constructie

De bouwkwaliteit van de Veripart VPTMVR852 behoort tot de basisklasse. Dit betekent dat de levensduur van het toestel mogelijk korter is dan modellen met een betere bouwkwaliteit. Als je op zoek bent naar een vriezer voor de lange termijn, zou je andere modellen met een hogere bouwkwaliteit kunnen overwegen.

Inhoud: Netto inhoud van 85 liter, geschikt voor 1 of 2 personen

De Veripart VPTMVR852 heeft een netto inhoud van 85 liter. Dit maakt het model geschikt voor het bewaren van boodschappen voor 1 of 2 personen. Voor een klein huishouden is dit meer dan voldoende. Echter, voor gezinnen met kinderen of mensen die graag in bulk inkopen, is deze vriezer waarschijnlijk te klein.

Geluidsniveau: Normaal met een geluidsniveau van 39 dB

Het geluidsniveau van de Veripart VPTMVR852 is 39 dB, wat als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat het apparaat niet extreem luidruchtig is, maar ook niet fluisterstil. Voor de meeste mensen zal dit geluidsniveau niet storend zijn, zeker als de vriezer in de keuken of een andere afgesloten ruimte staat.

Geschikt voor schuur of garage: Niet geschikt

De Veripart VPTMVR852 is niet geschikt voor plaatsing in een schuur of garage. Dit kan een beperking zijn als je weinig ruimte hebt in huis en een externe locatie als opslagruimte wilt gebruiken. Dit kan vooral een probleem zijn voor mensen met kleinere woningen of appartementen waar ruimte schaars is.