Koelhouden.nl

Veripart VPTMVR85C

Bekijk de goedkoopste Veripart VPTMVR85C

De Veripart VPTMVR85C is te koop bij

Review
Veripart VPTMVR85C

De Veripart VPTMVR85C is een compacte tafelmodel vriezer, ideaal voor 1 tot 2 personen of kleinere ruimtes zoals studentenkamers. Met een inhoud van 87 liter en drie doorzichtige vrieslades is het voldoende voor de wekelijkse boodschappen. Hoewel het apparaat geen anti-ijsvormingstechnologie heeft, waardoor je het 6 keer per jaar moet ontdooien, biedt het wel andere handige functies, zoals een draaiknop voor temperatuurinstellingen.

Qua energieverbruik valt het apparaat in energieklasse C, wat redelijk energiezuinig is en een jaarlijkse energierekening van ongeveer 42 euro betekent. Dit maakt het een betaalbare keuze voor kleinere huishoudens. De vriezer heeft ook een bedekte achterkant, waardoor stof zich minder snel ophoopt en het energieverbruik stabiel blijft.

De bouwkwaliteit van het model is basisklasse, wat betekent dat het niet gebouwd is om jaren mee te gaan. Toch voldoet het voor de meeste doeleinden als je op zoek bent naar extra vriesruimte in een kleinere setting. Het apparaat is wat aan de luide kant met een geluidsniveau van 40 dB, maar het is ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Over het algemeen is het een flexibele en betaalbare optie voor kleinere huishoudens.

Veripart VPTMVR85C review

In de zoektocht naar een compacte vriezer die efficiënt, betaalbaar en ruim genoeg is voor een klein huishouden, valt de Veripart VPTMVR85C zeker op. Dit tafelmodel vriezer is bijzonder geschikt voor 1 tot 2 personen en beschikt over een netto inhoud van 87 liter. Bovendien zit hij in energieklasse C, wat relatief energiezuinig is en goed nieuws betekent voor je energierekening. Toch heeft deze vriezer zijn beperkingen; zo heeft hij geen anti-ijsvorming technologie en moet je het apparaat 6 keer per jaar ontdooien. Maar deze kleine nadelen wegen wellicht niet op tegen de handige functies zoals de 3 doorzichtige vrieslades, de bedekte achterkant en een handige draaiknop voor temperatuurkeuze.

Type vriezer: Tafelmodel geschikt voor kleinere ruimtes

De Veripart VPTMVR85C is een tafelmodel vriezer, wat betekent dat hij vrijstaand is en makkelijk op een aanrecht of een andere verhoging kan worden geplaatst. Dat maakt dit model ideaal voor kleinere ruimtes zoals een studentenkamer of een kleine keuken. De vriezer biedt een koelinhoud van 87 liter, wat genoeg is voor de wekelijkse boodschappen van 1 tot 2 personen. Daarnaast zijn de 3 doorzichtige vrieslades superhandig; je ziet meteen waar alles ligt zonder dat je elke lade hoeft te openen. Het enige nadeel is dat dit model geen anti-ijsvorming heeft, waardoor je het apparaat wel 6 keer per jaar moet ontdooien.

Stroomverbruik: Energieklasse C met jaarlijkse kosten van 42 euro

De Veripart VPTMVR85C valt onder energieklasse C, wat aantoont dat het een relatief energiezuinig apparaat is. Het jaarlijkse energieverbruik van dit model bedraagt 105 kWh, wat neerkomt op ongeveer 42 euro per jaar. Voor een kleiner huishouden is dat een acceptabel bedrag. De bedekte achterkant van de vriezer zorgt ervoor dat stof geen kans krijgt om zich op te hopen, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan een constant energieverbruik over de tijd. Dus als je op zoek bent naar een energiezuinige, compacte vriezer, is dit een goede keuze.

Bouwkwaliteit: Basisklasse met beperkte levensduur

Dit model wordt gecategoriseerd onder de 'basisklasse' als het gaat om bouwkwaliteit. Dat betekent dat het niet is gebouwd om jaren en jaren mee te gaan zoals een topklasse model. Echter, voor de prijs en het doel - extra vriesruimte in een kleinere setting - voldoet het prima. Verwacht gewoon geen high-end materialen of uitzonderlijke duurzaamheid. Over het algemeen krijg je waar je voor betaalt en als je niet op zoek bent naar een vriezer voor de lange termijn, dan is dit een prima keuze.

Inhoud: 87 liter, geschikt voor 1 tot 2 personen

De Veripart VPTMVR85C heeft een netto inhoud van 87 liter. Voor 1 tot 2 personen is dat een behoorlijke hoeveelheid ruimte om al je bevroren goederen op te slaan. De vriezer beschikt over 3 lades, wat handig is voor het sorteren van je boodschappen. Het enige minpuntje is dat er geen speciale functies zijn om het maximale uit deze ruimte te halen, zoals verstelbare lades of speciale compartimenten voor verschillende soorten voedsel.

Geluidsniveau: 40 dB, aan de luidere kant

Met een geluidsniveau van 40 dB valt de Veripart VPTMVR85C in de categorie 'luid'. Dat betekent dat je het apparaat wel zult horen, zeker in een kleinere ruimte zoals een studentenkamer. Als je gevoelig bent voor geluid, is dit misschien niet de ideale keuze voor jou. Echter, als je de vriezer in een aparte ruimte plaatst waar het geluidsniveau minder belangrijk is, dan zou het prima kunnen werken.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven 10 graden

Volgens de specificaties is de Veripart VPTMVR85C geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dat biedt flexibiliteit als je extra vriesruimte nodig hebt maar niet genoeg plek hebt in je keuken. Echter, het is belangrijk om rekening te houden met de omgevingstemperatuur. Als het te koud wordt, kan dat de efficiëntie van de vriezer verminderen. Over het algemeen is het een veelzijdige keuze die goed past bij verschillende opstellingen en behoeften.