Koelhouden.nl

Whirlpool SW8 AM2Q X 2

Bekijk de goedkoopste Whirlpool SW8 AM2Q X 2

De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 is te koop bij

Review
Whirlpool SW8 AM2Q X 2

De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 is een vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, maar niet de meest duurzame optie.

De koelkast heeft een netto inhoud van 364 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 38 dB, wat als luid wordt beschouwd. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het bewaren van verse producten.

De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 is een stille koelkast met genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. Met verschillende compartimenten en constante temperatuur blijven al je etenswaren goed gekoeld. De stevige bouw zorgt voor een lange levensduur.

Koelkast zonder vriesgedeelte, onduidelijk anti-ijsvormingssysteem.

De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 is een vrijstaande koelkast met één deur en heeft geen vriesgedeelte. Het ontbreken van een vriesgedeelte kan een nadeel zijn voor gebruikers die behoefte hebben aan een koelkast met vriesmogelijkheden. Het anti-ijsvormingssysteem is niet gespecificeerd, dus het is onduidelijk of deze koelkast dit handige kenmerk heeft.

Niet energiezuinige 1-deurs koelkast met hoog verbruik.

De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 118 kWh en energiekosten van 53,1 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

1-deurs koelkast, middenklasse bouw- en koelkwaliteit. Betrouwbaar en solide.

De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. De constructie van de koelkast is solide en degelijk, wat zorgt voor een goede stabiliteit. De koelkwaliteit is ook voldoende, waardoor je voedsel op de juiste temperatuur blijft en vers blijft.

1-deurs koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 364 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 364 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Geluidsniveau van koelkast is 38 dB.

Het geluidsniveau van de Whirlpool SW8 AM2Q X 2 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Het valt in de normale categorie van geluidsniveaus, wat betekent dat het niet als stil kan worden beschouwd. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone, minder optimale temperatuur.

De Whirlpool SW8 AM2Q X 2 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een optimale temperatuur kunt bewaren. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale temperatuur en luchtvochtigheid te behouden, waardoor je voedsel langer vers blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn als je regelmatig verse producten wilt bewaren in jouw koelkast.