Koelhouden.nl

Whirlpool WHC18 T323

Bekijk de goedkoopste Whirlpool WHC18 T323

De Whirlpool WHC18 T323 is te koop bij

Review
Whirlpool WHC18 T323

De Whirlpool WHC18 T323 is een inbouw koel-vriescombinatie met een koelinhoud van 182 liter en een vriesinhoud van 68 liter. Het heeft verschillende plateaus, een multi fresh box en een fresh box met instelbare luchtvochtigheid, waardoor er genoeg opslagruimte is voor al je boodschappen.

Het vriesgedeelte hoeft nooit ontdooid te worden dankzij de No Frost technologie. De koelkast heeft een energieklasse D en een gemiddeld energieverbruik van 179 kWh per jaar. De bouwkwaliteit is redelijk goed en de koelkwaliteit is van topklasse. Het geluidsniveau is slechts 32 dB, waardoor de koelkast als stil kan worden beschouwd.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

De Whirlpool WHC18 T323 is een inbouw koel-vriescombinatie met een koelinhoud van 182 liter, geschikt voor 3 of 4 personen. Met verschillende plateaus, een multi fresh box, een fresh box met instelbare luchtvochtigheid en 2 vrieslades biedt de koelkast genoeg opslagruimte voor al je boodschappen.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Whirlpool WHC18 T323 is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast is geschikt om in te bouwen, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in jouw keuken. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al jouw verse producten en diepvriesproducten op te slaan.

Inbouw koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik.

De Whirlpool WHC18 T323 inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 179 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 71,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koel-vriescombinatie met goede bouw- en koelkwaliteit.

De Whirlpool WHC18 T323 inbouw koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk goed zijn. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse. Dit houdt in dat de koelkast zeer efficiënt koelt en je voedsel langer vers blijft. Met deze koel-vriescombinatie heb je dus een goede balans tussen bouwkwaliteit en koelkwaliteit, waardoor je langdurig kunt genieten van je aankoop.

Inbouw koel-vriescombinatie met 250 liter inhoud.

De Whirlpool WHC18 T323 inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 250 liter, wat geschikt is voor 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 182 liter, wat als normaal wordt beschouwd volgens de vuistregel. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 68 liter, wat als klein wordt beschouwd volgens de vuistregel. Dit betekent dat deze koel-vriescombinatie voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en diepvriesproducten voor een gemiddeld huishouden.

Stille inbouw koel-vriescombinatie met geluidsniveau van 32 dB.

Het geluidsniveau van de Whirlpool WHC18 T323 inbouw koel-vriescombinatie is slechts 32 dB. Dit betekent dat deze koelkast als stil kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is ideaal voor mensen die een stille omgeving waarderen of voor huizen met een open keuken waar het geluid van de koelkast niet storend mag zijn. Je kunt dus genieten van een koele en stille omgeving met deze koel-vriescombinatie.

Inbouw koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Whirlpool WHC18 T323 inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is belangrijk omdat de koel-vriescombinatie ontworpen is om optimaal te functioneren bij deze temperatuur. Plaatsing in een koudere omgeving kan leiden tot verminderde prestaties en mogelijk schade aan het apparaat. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de schuur of garage voldoende verwarmd wordt om de optimale werking van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, producten bederven sneller.

De Whirlpool WHC18 T323 inbouw koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.