Koelhouden.nl

Whirlpool WHC18 T574 P

Bekijk de goedkoopste Whirlpool WHC18 T574 P

De Whirlpool WHC18 T574 P is te koop bij

Review
Whirlpool WHC18 T574 P

De Whirlpool WHC18 T574 P is een inbouw koel-vriescombinatie met handige functies zoals de multi fresh box en de draaiknop voor instellingen. Het vriesgedeelte heeft 2 lades en een easy access lade voor snacks. Met een inhoud van 250 liter is er genoeg ruimte voor boodschappen van 3 of 4 personen. De koelkast heeft No Frost technologie, waardoor ontdooien niet meer nodig is. Het energieverbruik is gemiddeld en de bouwkwaliteit is redelijk goed. De koelkwaliteit is van topklasse.

De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 250 liter, wat geschikt is voor 3-4 personen. Het geluidsniveau is 32 dB, wat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koel-vriescombinatie geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De Whirlpool WHC18 T574 P is een inbouw koel-vriescombinatie met diverse handige functies. Met de multi fresh box blijven verse producten langer goed, terwijl je met de draaiknop gemakkelijk de instellingen kunt veranderen. Het vriesgedeelte heeft 2 lades en een easy access lade voor snacks. Met een inhoud van 250 liter is er genoeg ruimte voor boodschappen van 3 of 4 personen.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Whirlpool WHC18 T574 P is een inbouw koel-vriescombinatie koelkast. Het vriesgedeelte is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast is ontworpen om in te bouwen, wat zorgt voor een naadloze integratie in jouw keuken. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al jouw verse en bevroren producten op te slaan.

Inbouw koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik.

De Whirlpool WHC18 T574 P inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 143 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 57,2 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening.

Inbouw koel-vriescombinatie met goede bouwkwaliteit en topklasse koelkwaliteit.

De Whirlpool WHC18 T574 P inbouw koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk goed zijn. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse. Dit houdt in dat de koel-vriescombinatie uitstekend in staat is om voedsel op de juiste temperatuur te houden en te koelen. Met deze koelkast kun je dus langdurig genieten van je aankoop en ben je verzekerd van een optimale koelkwaliteit.

Inbouw koel-vriescombinatie met 250 liter inhoud.

De Whirlpool WHC18 T574 P inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 250 liter, wat geschikt is voor 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 182 liter, wat als normaal wordt beschouwd volgens de vuistregel. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 68 liter, wat als klein wordt beschouwd volgens de vuistregel. Dit betekent dat deze koel-vriescombinatie voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en diepvriesproducten.

Stille inbouw koel-vriescombinatie, ideaal voor open keukens.

Het geluidsniveau van de Whirlpool WHC18 T574 P inbouw koel-vriescombinatie is 32 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is ideaal voor mensen die een stille omgeving waarderen of voor huizen met een open keuken waar het geluid van de koelkast hoorbaar kan zijn in de woonkamer. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige omgeving zonder gestoord te worden door het geluid van je koelkast.

Inbouw koel-vriescombinatie voor extra opslagruimte buiten keuken.

De Whirlpool WHC18 T574 P inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koel- en vriesruimte nodig hebben buiten de keuken. De koel-vriescombinatie biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënte indeling, waardoor je gemakkelijk al je etenswaren kunt organiseren. Bovendien is het apparaat energiezuinig, waardoor je kosten kunt besparen op je energierekening.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Whirlpool WHC18 T574 P inbouw koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.